Політична реклама

Apple відкрила український iTunes Store

1441 0
Відкриття компанією Apple української версії онлайн-крамниці мультимедіа контенту iTunes Store став справжнім сюрпризом для користувачів в Україні. Раніше "яблучники" анонсували лише запуск російської версії.

Щоправда насолодитися в повній мірі появою послуги від Apple українські користувачі поки не можуть. Розділ "Музика" в українській версії iTunes Store майже порожній, - пише "ТСН"

Можна знайти пісні лише деяких українських виконавців, та й то не найновіші їхні хіти. А розділ "Фільми" поки зовсім порожній.

Поряд з цим російський iTunes Store працює на повну. Ціни в українській крамниці від Apple теж не радують, оскільки вони не відрізняються від цін в американській версії.

В той час як в російському iTunes Store все ж таки вартість контенту дещо менша. Приміром, альбом української співачки "Йолки" в російській версії коштує 26 гривень, а в українській – 80.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!