Політична реклама

Apple випустить дешевий iPhone?

2161 0
Компанія Apple тестує відразу два нових прототипи смартфона iPhone - виробництво попередніх партій принаймні одного з них почнеться навесні, а продажі - вже влітку поточного року, повідомляє сайт Apple Insider з посиланням на дані керуючого директора аналітичної компанії Jefferies & Company Пітера Місека.

У грудні минулого року аналітик вже заявляв, що продажі наступної моделі iPhone почнуться влітку. Тепер Місек доповнив ці відомості інформацією про тестування двох нових моделей, а також про плани Apple почати виробництво пробних партій вже навесні. Якщо інформація виявиться вірною, то вперше за всю історію Apple порушить щорічний цикл оновлення, скоротивши його майже вдвічі, повідомляє Дзеркало тижня.

За словами аналітика, одна з моделей, що тестуються Apple, - це так званий iPhone 5S (передбачається, що так буде називатися наступна модель iPhone). Друга модель - "міфічний" дешевий iPhone, чутки про розробку якого регулярно з'являються в мережі і потім спростовуються топ-менеджерами Apple.

"Як і iPad mini, ми очікуємо, що Apple випустить не стільки дешевий, скільки недорогий iPhone. Ймовірно, у нього буде корпус з полікарбонату, звичайний LCD дисплей і не буде підтримки LTE", - сказав аналітик.

Місек також прокоментував інформацію, що з'явилася на цьому тижні, про скорочення замовлень на компоненти для смартфона iPhone, що нібито пов'язано з несподівано низьким попитом на смартфони Apple.

На думку Місека, продажі iPhone 5 якщо і нижчі за оптимістичні очікування, то лише трохи. За його прогнозами, за поточний квартал, який завершиться у березні, Apple вдасться продати близько 44 мільйонів смартфонів.

Що ж до скорочення замовлення на комплектуючі, то його, на думку Місека, може бути викликано надлишком компонентів, які виникли через проблеми зі складанням смартфонів iPhone 5, які мали місце наприкінці минулого року. Аналітик вважає, що скорочуючи замовлення, Apple просто позбувається вже поставлених на склади деталей. Крім того, скорочення замовлень на комплектуючі iPhone може бути пов'язане з підготовкою до виробництва нового покоління смартфонів

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!