Політична реклама

«Арена Львів» працюватиме в цілодобовому режимі, - Садовий

1373 2
На питання, яким чином будуть експлуатувати «Арену Львів» після ЄВРО-2012, міський голова Львова Андрій Садовий повідомив, що на стадіоні можна буде проводити різні концерти та фестивалі. «Арена Львів поступово вийде на режим, коли працюватиме в цілодобовому режимі»,– заявив міський голова.

Він зазначив, що стадіон є власністю держави. Є попередня домовленість, що на цьому стадіоні виступатиме футбольний клуб «Карпати». Андрій Садовий також зазначив, що, ймовірно, виступатиме й футбольний клуб «Львів», який нині в першій лізі.

«Арена Львів» стадіон, який буде окрасою міста. Ще багато що потрібно доробити. Коли проводитимемо Євро-2012 стадіон засіяє усіма барвами»,–зазначив він.

Міський голова запевнив, що на цьому стадіоні вболівальники зможуть переглядати матчі з максимальним комфортом.

Джерело: ГалІнфо

1 Листопада, 2011 17:42
Місько Грагар ФК Львів з весни почне вигравати і втримаєьтся у Першій лізі, а в чемпіонаті 2012-13 р.р. займе 1-е місце і ввійде в Премєр-лігу, тому що Почесний президент ФК Львів Б.Колєсніков не дозволить собі вічно грати в Першій лізі?!
ФК Карпати, якщо не в цьому сезоні то в наступному обовязково спровадять до Першої ліги?! Стадіон Арена Львів є в державній власності , тому КМ Укріїни через відповідне агенство буду вирішувати кому грати на Арені Львів., чи ФК Карпати чи ФК Львів.
1 Листопада, 2011 17:25
Ігор Карпати з ймовірністю 20%, фк Львів 100% - ні. А Андрію Івановичу порадив би по менше пиз...ти, до виборів ще далеко
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!