«Арену Львів» очолила 33-річна киянка

6176 0
Упродовж останніх років вона очолювала концерн «Медіа управління».
Фото: Ольга Манько, Київзеленбуд

Фото: Ольга Манько, Київзеленбуд

Сьогодні, 1 грудня, колективу державного підприємства «Арена Львів» представили нову очільницю. Нею стала 33-річна Ольга Манько. Про це повідомляє Управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА.

Ольга Манько навчалась у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка та Національній академії державного управління при Президентові України. Упродовж останніх років очолювала концерн «Медіа управління» та керувала Всеукраїнським центром фізичного здоров‘я населення «Спорт для всіх».

Читайте також: Стадіон «Арена Львів» опинився у фінансовій ямі

Нагадаємо, з липня 2018 року «Арену Львів» очолював Юрій Майборода, надалі він буде першим заступником Ольги Манько.

Стадіон протягом 2008-2011 років будували спеціально до «Євро 2012». У 2015-2016 тут грав «Шахтар», завдяки чому борги вдавалось покривати. Після того, як клуб перестав проводити матчі у Львові, стадіон не має заповненості, а отже – й коштів на подальші ремонтні роботи. Нині, здебільшого, стадіон використовують як майданчик для проведення конференцій та форумів. У 2018 році його планували передати у підпорядкування Львівської обласної ради. З початку карантину повідомлялося, що «Арена Львів» опинилася у фінансовій скруті і мільйонних боргах.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!