«Арену Львів» розширять

2093 0
«Арену Львів» планують розширити, відтак невдовзі львівський євростадіон вміщатиме додатково ще п’ятсот глядачів. Це стало можливим завдяки реконструкції медіа-трибуни. Потреба у нових місцях для вболівальників виникла через велику затребуваність стадіону. Тепер тут регулярно грають національні збірні, донецький «Шахтар», а також проводять концерти.
www.bavaria-tour.com.ua

www.bavaria-tour.com.ua

Працівники євростадіону в час зимового футбольного міжсезоння встановлюють нові крісла для вболівальників. Уже невдовзі стадіон вміщатиме 34 512 глядачів, повідомляє Zik.

«Ми доставляємо певну частину крісел замість медіа-трибуни, якої є надто багато. Тому що її будували під Євро 2012, а зараз стільки столів не потрібно», – розповів директор «Арени Львів» Денис Ринський.

Усі роботи на стадіоні мають завершити до початку лютого. Адже на черзі матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів «Шахтар» - «Баварія». Цьому поєдинку передували тривалі перемовини між керівництвом стадіону та донеччанами.

Нова орендна угода між «Ареною Львів» та «Шахтарем» розрахована до кінця 2015 року. Порівняно з попереднім контрактом, вартість проведення одного поєдинку для донеччан суттєво зросла. Тепер кожен матч обходитиметься «Шахтарю» у 200 тис. гривень.

Читайте також: «Шахтар» продовжує орендувати «Арену Львів»

Великі суми оренди обумовлені тим, що «Арена Львів», фактично, сама змушена себе утримувати. У держбюджеті України на життєдіяльність стадіону коштів так і не знайшли. Відтак, керівництво комплексу не припиняє пошуку фінансових джерел. Одним із таких варіантів є побудова трьох штучних полів поблизу.

«Ми плануємо зробити цей проект до кінця року. Думаю, що до літа поля будуть збудовані», – зазначив Ринський.

Та, попри активне використання «Арені Львів» упродовж минулого року, стадіон і досі перебуває у боргах, адже після Євро-2012 тривалий час був незатребуваним. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!