Політична реклама

Арену-Львів охороняє лише одна людина

1726 0
Фінансування стадіону "Арена Львів" припинено. Про це повідомляє радіо " Львiвська хвиля" . На стадіоні вже є борги з виплати заробітної плати , а більша половина працівників взагалі не виходить на роботу.

"Через те , що кошти на комунальні послуги систематично не перераховують , тут припиняється водопостачання, електропостачання , газопостачання . Також є заборгованість по заробітній платі. Зараз згідно зі штатом тут повинен працювати 97 осіб , а працює всього 36 " , - розповів голова ОДА Олег Сало, повідомляє Террикон.

Серед головних бід об'єкту - відмова "Карпат" проводити матчі на стадіоні і відсутність маршрутки.

"Виступи "Карпат" на нашому полі забезпечили б заробітну плату працівникам. Досі повз стадіон не проїжджає жодної маршрутки" , - скаржиться директор стадіону Роман Черхавий.

Охороняє "Арену Львів" тільки один міліціонер у зміну. На більше охоронців немає грошей. Всі проблеми львівського стадіону вирішено передати в ФФУ і Кабмін. Є надія, що ці організації дадуть гроші на завершення другої черги об'єкта, а це 300 мільйонів гривень.

Також цього року стадіон хочуть використовувати під час футбольних матчів відбіркового туру Чемпіонату Європи з футболу 2016 , а ще для фестивалів та великих міжнародних конференцій.

Нагадаємо, 31 травня цього року на Арені-Львів має відбутись концерт легендарної української рок-групи "Океан Ельзи".


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!