Арешт пов'язаного з росією майна та перевірка пляжів. Головні події дня у Києві

573 0
Дайджест новин за 24 червня.
Фото: Київська міська рада

Фото: Київська міська рада

Перевірка пляжів

Комунальники перевірили усі столичні пляжі. За результатами перевірки на чотирьох купатись заборонили, а саме: у зоні відпочинку «Совська балка» (Солом'янський район); на озері «Голубе» (Подільський район); у зоні відпочинку «Осокорки» (Дарницький район); на озері «Сонячне» (Дарницький район).

Арешт будівлі, власники якої пов’язані з рф

Нацполіція наклала арешт на будівлю в центрі столиці, власником якої є «росатом» країни-агресора. «Поліцейські встановили, що російський виробник ядерного палива − акціонерне товариство, створене указом президента держави-агресора і безпосередньо підпорядковане корпорації «росатом» держави-агресора, має у власності будівлю, розташовану на столичному Подолі», − пояснюють у відомстві.

Її площа становить майже 1000 квадратних метрів, а вартість – 60 мільйонів гривень. Наразі вирішується питання про передачу майна російського акціонерного товариства в управління Національному агентству України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів.

Найкраща квіткова композиція 

У конкурсі на найкращу квітково-патріотичну композицію міста, організованому Управлінням екології та природних ресурсів КМДА спільно з КО «Київзеленбуд», за результатами голосування переміг квітник «Київська Мадонна з немовлям» у Солом’янському районі.

Загалом у конкурсі було представлено майже 30 квітково-патріотичних композицій, зокрема, квітник у вигляді знаменитої марки з російським кораблем та композиція «Літак «Мрія».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!