Арестович написав заяву на звільнення з Офісу президента

2126 0
Він опублікував фото відповідної заяви, написаної на ім’я керівника ОП Андрія Єрмака.
Олексій Арестович

Олексій Арестович

У вівторок, 17 січня, позаштатний радник Офісу президента Олексій Арестович написав заяву про звільнення. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Своє рішення пояснив так: «Хочу показати приклад цивілізованої поведінки: принципова помилка, отже, у відставку».

Він опублікував фото відповідної заяви, написаної на ім’я керівника ОП Андрія Єрмака 17 січня 2023 року.

Зазначимо, 16 січня народні депутати почали збирати підписи з вимогою звільнити позаштатного радника Офісу президента Олексія Арестовича. Також про підготовку звернення до СБУ раніше написала на своїй сторінці у Facebook народна депутатка від фракції «Голос» Соломія Бобровська.

Нагадаємо, 14 січня під час масованої ракетної атаки росіяни влучили ракетою у багатоповерхівку в Дніпрі, де мешкало понад 1,1 тис. людей. Вибухом було повністю знищено одну з секцій будинку. Того ж дня радник ОП Олексій Арестович заявив, що ракету, яка влучила у будинок, нібито збила ППО. Згодом у повітряних силах спростували цю заяву, зазначивши, що Україна не може збивати ракети такого типу.
_______________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!