Архиєреї Львівської архиєпархії УГКЦ привітали українців із Воскресінням Христовим

1203 0
«Ісус Христос переміг над темрявою і злом, і ми всі віримо у свято Воскресіння».
Фото: Твоє місто/Іван Станіславський

Фото: Твоє місто/Іван Станіславський

Архиєреї Львівської Архиєпархії УГКЦ привітали українців із Воскресінням Христовим. За словами Митрополита Львівського, владики Ігоря, свято Воскресіння означає перемогу над гріхом, темрявою і злом. 

«Дорогі сестри і брати, всіх вітаю зі святом Великодня Христового. Переживаємо важкий час - війну з Росією. Всі ми стривожені, але не безнадійні. Ісус Христос також жив в окупованому Ізраїлі. Він завжди пам’ятав про люті знущання, які його чекали, але він духом не зламався, а завжди робив своє. 

Читайте також: Патрулювання під час Богослужінь і традиційні святкування. Як у Львові відзначатимуть Великдень

Ми радіємо святу святого Воскресіння, яке означає перемогу Ісуса Христа над гріхом. Перемогу над темрявою, перемогу над злом і неправдою. Ми всі віримо у свято Воскресіння, надіємося, що і ми всі воскреснемо до вічного і щасливого життя. 

Нехай Господь всіх благословить, а свято принесе радість і світло в кожну християнську душу! Христос Воскрес! Воістину Воскрес!» 

Додамо, що Tvoemisto.tv транслює свято Христового Воскресіння із Собору Святого Юра. Трансляція наживо

Також нагадаємо, що українців закликають дотримуватись обмежень воєнного стану та правил комендантської години під час Великодніх свят через погрози росії обстрілювати українські церкви. Великодні богослужіння для християн східного обряду будуть доступні онлайн та на телебаченні. Детальніше про рекомендації святкування Великодня у період воєнного стану можна прочитати тут.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!