Аріель та ще дев'ятеро песиків шукають нових господарів. Фото

4398 0
Термін перебування частини песиків у ЛКП «Лев» добігає кінця.
фото: ЛКП "Лев"/Facebook

фото: ЛКП "Лев"/Facebook

Десять песиків, які перебувають на перетримці в ЛКП «Лев», шукають нових господарів. Термін перебування частини з них в комунальному підприємстві вже добігає кінця.

Бусінка. Неймовірна красуня-білявка. Трішки ляклива, але при постійному контакті з людиною стане чудовим другом і навіть охоронцем.

Тася. Молоденька красуня, довгошерста метис такси. Добра, розумна, енергійна та слухняна.

Кроха. Маленька собачка-красуня. Невеличка, трішки більша за котика. Чемна та добре гуляє на повідку, любить контактувати з людьми, вірний і відданий друг.

Декс. Собака, що потрапив до комунального підприємства у жахливому стані. Вже видужує та потребує люблячого господаря, який буде пильнувати та слідкувати за ним, а Декс, у свою чергу, віддячить відданістю, буде охороняти своїх нових господарів.

Кома. Ця чорнява красуня потрапила на ЛКП «Лев» після ДТП. Наші ветеринари її врятували, зараз собака вже добре гуляє на повідку, любить контактувати з людьми та іншими собаками. Потребує люблячих та відповідальних господарів, які доглядатимуть її, а вона, у свою чергу, стане другом та охоронцем.

Діанора. Молода кудлата красуня з надзвичайно гарним тигровим окрасом. Добре гуляє на повідку, може проживати у квартирі, чемна, слухняна, друг та охоронець. 

Сільвана. Молода собака. Соціалізована, енергійна та гавкуча, стане чудовим другом та охоронцем для своєї нової сім’ї чи людини.

Аріель. Ще одна чорнява красуня. Кудлата молоденька собака. Активна, соціалізована та добре гуляє на повідку, любить спілкуватися з людьми.

Таві. Красуня-енерджайзер. Лайка. Молода, їй близько двох років. Потребує господаря, який розуміється на породі. Собака абсолютно соціалізована, у ЛКП «Лев» навчилася ходити на повідку, любить довгі прогулянки.

Нона. Ця красуня досі у нас. Метис ягдтер’єра. Була знайдена прив'язаною до дерева, тривалий час вона чемно очікувала на свого господаря, який так і не забрав її. Активна, добре піддається навчанню.

Фото Марти Сирко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!