На правах реклами

«Арія Моторс» у Львові починає продаж корейських авто Hyundai

2436 0
Клієнтам пропонують кваліфікованих майстрів, сервісне обслуговування і справедливі ціни.
фото: арія моторс

фото: арія моторс

Лідер корейського автопрому Hyundai тепер доступний для купівлі у Львові на вул. Городоцькій, 306 від офіційного дилера «Арія Моторс».

Групу автомобільних компаній, яка має понад 20 років досвіду та тисячі задоволених клієнтів, поповнив корейський бренд Hyundai. Від сьогодні, 17 серпня, на Городоцькій, 306 можна буде не тільки придбати автомобіль, а й отримати якісне обслуговування.

Тут фахівці нададуть грамотну консультацію та можливість провести тест-драйв дорогами з дуже поганим покриттям, щоб сповна відчути потужності автомобіля, хід підвіски, роботу приводу тощо.

Клієнтам також пропонують кваліфікованих майстрів, сервісне обслуговування, легкість запису, комфорт очікування та, головне, справедливі ціни.

Записатися на тест-драйв можна за посиланням, а на сервісне обслуговування – тут. Деталі за телефоном: 0 800 603 55 5.


 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!