Армреслери Львівщини вибороли п'ять медалей на чемпіонаті світу

1284 0
Усіх спортсменів тренує Богдан Іваницький.
фото: управління молоді і спорту лода

фото: управління молоді і спорту лода

У Румунії сьогодні, 3 грудня, завершився чемпіонат світу з армреслінгу. Спортсмени Львівщини повертаються зі змагань з 5 медалями.  Про це повідомили в управлінні молоді і спорту Львівської ОДА.

Серед дорослих одразу дві бронзи виборола Анна Гранатова. Вона стала третьою у вагові категорії 50 кг у змаганнях і на ліву, і на праву руку. Серед юніорів до 18 років віцечемпіоном світу у ваговій категорії до 65 кг на праву руку став Святослав Габрилей. А серед ветеранів від 40 років срібним призером у змаганнях на ліву руку став Роман Рудницький Роман. Він змагався у вагові категорії 90 кг.

Також у ваговій категорії 60 кг у змаганнях на праву руку срібною спорстменкою серед незрячих стала уродженка Рави-Руської Анна Кушнір.

Додамо, що всіх спортсменів тренує Богдан Іваницький.

Фото управління молоді і спорту ЛОДА


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!