На правах реклами

Звукова та аромотерапії. У Львові запрацював коворкінг з relax-кімнатою

1709 0
Relax-зона – це спеціальна кімната для тих, хто хоче відпочити, відволіктися від завдань і дедлайнів.
фото надали в Альфа-Банк Україна

фото надали в Альфа-Банк Україна

У центрі Львова уже запрацював інноваційний проєкт AHUB. Це – багатофункціональний офлайн- та онлайн-майданчик від Альфа-Банк Україна, який об'єднав коворкінг, розвиваючий центр, конференц-зону і соціальний клуб для бізнесу.

Однієї з родзинок простору є Relax-кімната, де створено усі необхідні умови для відпочинку: звукова і навіть ароматерапії. Про це у коментарі Tvoemisto.tv розповідає Тетяна Слюсарчук, керівниця AHUB у Львові.

«Загалом у нас сім переговорних кімнат різного формату з різним наповненням. Relax-зона – це спеціальна кімната для тих, хто хоче «переключитися», відпочити, відволіктися від завдань і дедлайнів, розслабитися, привести в гармонію свій емоційний стан і в результаті підвищити працездатність», – каже вона.

Особливість кімнати в тому, що одна стіна тут м’яка і різнокольорова, інша – зроблена з стабілізованого моху. Окрім цього, тут є поверхні, де можна присісти чи навіть прилягти. Приміром, два отвори в стіні, наче капсули, в яких можна полежати – для цього є спеціальні простирадла.

Добре впливає на відпочинок та відчуття гармонії і ароматерапевтична атмосфера та білий шум. Вони допомагають потрапити ніби в іншу реальність і уявити себе десь на природі, біля річки: почути звуки води, шум лісу тощо. Загалом, за словами Тетяни Слюсарчук, враховуючи карантинні обмеження, зокрема дотримання соціальної дистанції, у кімнаті може перебувати двоє-троє людей.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!