Атаки Росії продовжуються, але ми не втомлені, – Зеленський на другий ранок масштабної війни

1410 0
Мета цієї атаки – тиск на все наше суспільство.
Фото: Володимир Зеленський

Фото: Володимир Зеленський

Президент України Володимир Зеленський звернувся до українців та закликав громадян продемонструвати витримку і взаємопідтримку. Ворог нині має на меті тиснути не просто на владу, а на всіх українців.

«Другий ранок масштабної війни: о 4 год російські сили продовжили завдавати ракетних ударів по території України. Вони кажуть, що цивільні об’єкти для них – не мішень, але це брехня. Насправді, вони не розрізняють, у яких районах діяти. Мета цієї атаки – тиск на все наше суспільство. Наголошую, що не просто на владу, а на всіх українців.

У більшості напрямків ворога зупинили, ідуть бої. Тому атака Росії продовжується із розрахунку, що наші сили будуть втомлені, але ми не втомлені. Авіація ворога підло діє над жилими кварталами, в тому числі у столиці. Жахливі вибухи у вранішньому небі над Києвом, бомбардування. Це нагадує перший напад на нашу столицю, що відбувся у 1941 році.

Читайте також: Зеленський підписав указ про загальну мобілізацію 

Чужі війська ще намагаються активізуватися на нашій території. Дуже важливо, щоб усі наші громадяни продемонстрували витрмку і взаємопідтримку. Піклуйтеся про рідних, близьких, самотніх людей. Ніхто інший, крім нас, не буде керувати нашим життям. Знищити наш характер не вийде. Ракети безпорадні проти нашої свободи.

Росії все одно доведеться рано чи пізно говорити з нами. Чим швидше розмова почнеться, тим меншими будуть втрати самої Росії», – йдеться в зверненні.

Окрім цього, президент звернувся до росіян, які вже вийшли на протести в РФ.

«Шановні громадяни РФ, сьогодні вночі почали бомбити житлові квартали міста Києва. Це все нагадує 1941 рік. Всім громадянам російської РФ, які виходять на протест, хочу сказати, що ми вас бачимо. Це означає, що ви нас почули. Це означає, що ви нам починаєте вірити. Боріться за нас. Боріться проти війни», – додав він.

Нагадаємо, що президент Росії Володимир Путін о 4 ранку 24 лютого виступив з екстреним зверненням до росіян та заявив про початок «спеціальної військової операції». Він каже, що своє рішення ухвалив, після того, як до нього звернулися ватажки самопроголошених «республік» на Донбасі. Оперативна інформація про напад Росії на Україну, що постійно оновлюється, читайте за посиланням


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!