Політична реклама

AtlasJet запустить рейс зі Львова до Києва. А також – в Азію і Європу

1884 1
Компанія AtlasJet Ukraine готова найближчим часом запустити авіарейс сполученням Львів–Київ та низку рейсів у країни Європи та Азії. Львівський аеропорт компанія обрала своїм першим базовим летовищем в Україні.

Про це розповів 25 квітня на Весняному діловому форумі у Львові генеральний директор компанії Сергій Підгородецький.

Авіакомпанія планує розвивати свою мережу в країнах Європи, Росії, Казахстані, Ірані. Стартувала AtlasJet з України. Першим базовим аеропортом обрано львівський. Другим буде «Бориспіль» у Києві, де AtlasJet планує створити на базі терміналу В свій міні-хаб (вузловий аеропорт).

Зараз компанія очікує на погодження напрямків польотів від спеціальної комісії при Міністерстві інфраструктури України, і одразу після цього готова запускати рейси.

«Львів розглядаємо як один з найперспективніших напрямків в Україні», – сказав Сергій Підгородецький.

У коментарі tvoemisto.tv Сергій Підгорецький розповів, що рейс сполученням Львів-Київ зараз є одним з тих внутрішніх рейсів, на який є найбільший попит. «Однак внутрішнє сполучення є збитковим в принципі. Тому зрівноважувати цю ситуацію будемо, відкриваючи зі Львова та України зовнішні рейси в Європу та Азію», – сказав він.


Читайте також:
17 Серпня, 2014 23:52
ВПІТП Державне авіапідприємство ”Львівські авіалінії” організована злочинна група при владі системно розікрала > 100 млн. грн. Зупинили польоти, розікрали літаки, звільнили льотний, інженерний склад. Розікрали авіамедсанчастину. Більше 1000 авіаспеціалістів вигнали за ворота без виплат зарплати та внесків в пенсійний фонд. Штучно довели до ліквідації державного авіапідприємства.
Розкрадання майна і коштів кришують Мінінфраструктури, Державіаслужба, транспортна і обласна прокуратури, судді, СБУ, МВС, КРУ, податківці, місцева влада, … сприяли розкраданням, тепер способом ліквідації підприємства замітають сліди.
Більше 50-ти років підприємство розвивалось та працювало на державу, - розікрали за 4 роки.
[***]://crimecenter.com.ua/index.php/2010-02-26-18-31-18/134-2010-02-07-23-19-53
Всплив С.Підгородецкий, який в 2007-2010 роках із залізниці разом з Є.Дыхне, Д.Чевердюком, В. Бєлоусовым розікрали "Львівські авіалінії" через ТзОВ Авіакомпанія "Вега" – «Мособуд». Літачки продали ніби як металобрухт за копійки, але вони відлетіли та справно працюють. Підгородецький С.І. підробив підпис на наказі про призначення самого себе на посаду в.о. ген директора ДАП “Львівські авіалінії», підробляв підписи на довіреностях... Під час його перебування підприємство зазнало найбільших збитків та розкрадань. Була укладена збиткова угода на оренду літаків з екіпажами з аферстом Джемалом Хахутаішвілі АК «Євролайн»… [***]://vroziske.org/id267068 [***]://wap.avia74.forum24.ru/?1-6-0-00000008-000-0-0-1285666549 [***]://[***]/jemal.pdf На черзі турки. Туркам явно приготовлена участь Львівских авіаліній.
Генеральный директор Атласджет Украина Сергей Подгородецкий: «Я имею корпоративные права Atlasjet в размере 2,5%...».
[***]://biz.[***]/all/transport/intervyu/2725545-intervyu-atlasdzhet-ne-zavisit-ot-ukraino-rossiyskogo-kapitala.htm
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!