Атлет зі Львова встановив рекорд України

2288 0
Львівський стронгмен Юрій Огоновський на власних плечах переніс 560 кг
Фото: Юрій Огоновський

Фото: Юрій Огоновський

У Чемпіонаті України 2020, який змістили цього року через карантин, титул рекордсмена завоював львів’янин Юрій Огоновський. Маючи вагу 116 кг, Юрій переніс на плечах 560 кг на відстань 7 метрів 40 см.

«Львів – це місто сильних людей. Мій рекорд не зовсім пройшов так, як хотів цього я. Хотілось 10 м. Тим паче, всі знають про власника попереднього рекорду, Олексія Новікова, і на що здатен він. Саме тому для мене стане великою честю зійтись на майданчику з Олексієм вже цієї осені та на позначці у 600 кг визначити, хто ж з нас найкращий у супер-йоці»– сказав Юрій Огоновський.

Читайте також: Директор львівської школи встановив рекорд України, аби зібрати кошти на ремонт класів

У легкій ваговій категорії Юрій Дувало здобув срібло, а Роман Грицеляк встановив рекорд у вправі дамбл. Роман підняв велетенську гантель вагою 95 кг над головою однією рукою.

Водночас у надваговиках вже другий рік поспіль тріумфує Павло Кордіяка. Він здобув 4 перемоги у 5-ти вправах, передає пресслужба ЛМР.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!