АТП-1 запровадить у своїх автобусах квитки з голограмами

2369 0
Пасажирів закликають брати квитки при оплаті проїзду.
Фото: АТП-1 / Facebook

Фото: АТП-1 / Facebook

Львівське комунальне АТП №1 запроваджує квитки із захисною голограмою, аби захистити їх від підробок. Про це повідомляє прес-служба підприємства.

Читайте також: Скільки коштуватиме місячний проїзний е-квиток у Львові

Дизайн буде схожим на дизайн квитків у електротранспорті, однак вони відрізнятимуться кольором. Отримати їх можна буде при оплаті проїзду у водія. Як розповіла у коментарі Tvoemisto.tv речниця АТП-1 Ірина Рєвунова, квитки з голограмою запроваджують для того, аби всі квитки в комунальному громадському транспорті мали єдиний стиль.

Однак, за її словами, перевіряти у пасажирів квитки поки що не будуть. Проте Львівська міська рада планує запровадити контроль, його механізм наразі розробляють юристи.

Читайте також: 7 замість 5-ти. Як сьогодні львів'яни добирались на роботу. Відео

Нагадаємо, з 1 лютого у автобусному транспорті Львова зросла вартість проїзду до 7 гривень. Натомість пенсіонери та люди з інвалідністю ІІІ групи їздять безкоштовно.

Вікторія Ейсмунт

Нагадаємо, що Tvoemisto.tv оголосило у Львові Рік комфортного пересування. Наша редакція закликає ділитись своїм ментальним простором та долучитись до покращення міської мобільності Львова. Свої ідеї та пропозиції можна надсилати за адресою: Tvoemisto.tv@gmail.com, у темі листа зазначити «Рік комфортного пересування у Львові». Важливі думки ми опублікуємо на сайті та озвучимо під час експертних дискусій. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!