Аудитори виявили порушень на 900 тисяч в одній із районних адміністрацій Львова

1651 0
Ідеться про завищення цін та нецільове використання коштів.
Фото: zaxid.net

Фото: zaxid.net

Західний офіс Держаудитслужби прозвітував про перевірку Личаківської районної адміністрації Львова за період із січня 2017 до жовтня 2019 року. Аудитори виявили порушення, що призвели до втрати 900 тис. грн.

Ідеться про зайві виплати бюджетних коштів через завищення підрядними організаціями обсягу і вартості виконаних ремонтно-будівельних робіт на суму понад 522 тис. грн. Ще на 288 тис. грн була завищена вартість послуг з облаштування благоустрою території.

Додамо, протягом 2017-2018 років тривав ремонт вулиці Личаківської.

Читайте також: Дворівнева розв'язка і нові цехи. Як планують змінити територію дріжзаводу у Львові

Окрім того, у Личаківській районній адміністрації на майже 51 тис. грн переплатили єдиний внесок на загальнодержавне соціальне страхування. Також виявлено нецільове використання 39 тис. грн: за рахунок коштів міського бюджету проведено соціальні виплати особам, що постраждали внаслідок аварії на ЧАЕС, які підлягають виплаті за рахунок коштів державного бюджету.

У Держаудитслужбі повідомляють, що станом на сьогодні Личаківська районна адміністрація усунула виявлені порушення у повному обсязі. На двох посадових осіб районної адміністрації складено протоколи, про порушення повідомили Львівську місцеву прокуратуру №1.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!