На правах реклами

«Місто в місті». Як змінюється Avalon у Львові та що це означає

4029 2
Як розвиватимуться нові житлові проекти і на що орієнтована зміна стилю та бізнес-процесів
https://avalon-inc.com.ua/

https://avalon-inc.com.ua/

Видимою зміною ребрендингу стала оновлена візуальна айдентика компанії, зокрема логотип. За словами генерального директора компанії Дмитра Палієнка, завдання нового логотипу передати суть загальної модернізації і перезавантаження бізнес-процесів компанії.

«Ребрендинг для нас – це не просто зміна візуального стилю, це перехід на новий рівень стратегії і бізнес-планування, а також переорієнтація на бізнес- та преміум-сегменти нерухомості. Потужний бренд, яким володіє Avalon, повинен передавати сильний характер та бачення компанії, що розвиває архітектуру міста», – говорить генеральний директор компанії Avalon Дмитро Палієнко.

Також зміни торкнуться усіх каналів комунікації, зокрема соціальних мереж, візуальний вигляд яких вже оновився. Новий логотип побудований на основні лаконічних та чітких геометричних форм, які мають підкреслити впевненість та фундаментальність компанії-лідера.

Житлові комплекси, що доповнюють і розвивають райони

Останні роки компанія зосередилася на реалізації нової якості будівельно-девелоперського сектору – проектування і створення повноцінних концепцій житлового будівництва.

Такими, зокрема, стали Avalon Up на Сихові, проект якого створювався з врахуванням соціологічних досліджень, обговорень з фахівцями та прогнозування якісного розвитку району. Результатом став і сам архітектурний проект і участь компанії в створенні і підтримці якісних просторів та середовищ в районі – оновлення Центру Довженка, у якому за сприяння Avalon Inc. та KredoBank створено сучасний простір для коворкінгу, відбуваються джазові концерті, лекторії і зустрічі, зокрема, ідеатон Lviv Open Lab, «Ярмарок інноваторів» тощо.

Читайте також: Як новобудови змінюють райони Львова або що дають Сихову хмарочоси

Винятковість Avalon UP, пояснюють в компанії, полягає у втіленні унікальної концепції інфраструктури – повноцінне «місто в місті», яке стане частиною ділового та відпочинкового Сихова, поєднуючи житло, офісні приміщення, рекреаційну зону, дошкільний навчальний заклад європейського типу.

Аналогічні комплексні підходи компанія використовує і в реалізації інших своїх житлових комплексів, а соціальна активність компанії розширилася, підтримуючи розвиток міської активності, серед яких, зокрема, проведення масштабних спортивних подій, таких як «Run The World» і  підтримка глобальних проектів, таких як  «StartUp Прорив» Львівської Політехніки, що популяризує і активно просуває львівські розробки в Україні і світі. 

Читайте також: Як у Львові пройшов забіг Run The World. Львівська Десятка. відео

Сучасна та органічна архітектура

Ще одним напрямком розвитку став новий підхід до архітектури. При проектуванні кожного проекту, додатково до врахування соціального розвитку району, в якому споруджується, береться до уваги і органічність сприйняття комплексу відповідно до району.

Саме тому всі проекти компанії індивідуальні – від хмарочосів на Сихові до стриманого низькоповерхового Avalon Holiday в районі вулиці Стрийської (на зображенні).

Так, до прикладу, створений за цим принципом органічності і сучасності проект преміум-класу Avalon 37 на Личаківській неодноразово був відзначений першими місцями у міжнародних конкурсах архітектури.

Читайте також: Новобудова на Личаківській отримала відзнаку European Property Awards у Лондоні

Цифри і плани

Станом на сьогодні компанія реалізувала 6 проектів житлового  будівництва і має 7 актуальних, реалізація яких ведеться.  Також зданий в екплуатацію проєкт комерційної нерухомості – ТЦ New Point, що забезпечив комфортне проживання та відпочинок жителям сучасного житлового кварталу Avalon неподалік центральної частини міста. Компанія підрахувала і оприлюднила основні показники діяльності:

  • 5 років на ринку будівництва та нерухомості Львова;
  • Більше 150 000 000 євро залучених інвестицій;
  • Більше 150 000 кв.м. нерухомості введено в експлуатацію (бізнес та преміум-сегменти);
  • Більш як 6 000 львів’ян, які стали власниками квартир у житлових комплексах Авалон;
  • Понад 130 000 кв.м. об’єктів нерухомості на стадії активного будівництва або введення в експлуатацію;
  • Широкий спектр портфоліо компанії: житлові будинки, комерційнні приміщення, торгові та офісні центри, апарт-готелі

«Сьогодні Avalon володіє величезним потенціалом. Сформована сильна команда, готова комплексно вирішувати будь–які завдання і реалізовувати поставлені цілі. За своїм характером ми – лідери і змінюємося для того, щоб вести за собою та відповідати викликам часу. Попереду багато планів, цікавих і масштабних проєктів», – говорить генеральний директор компанії Avalon Дмитро Палієнко.

Зараз триває робота з оновлення сайту – https://avalon-inc.com.ua, де подана вся актуальна інформація про діяльність, проекти та квартири в новобудовах компанії, а зміни мають на меті зробити навігацію і подачу інформації більш зручною для користувача.


Читайте також:
11 Лютого, 2020 12:35
666 ... а про "авалон" точно можна казати , що він-вона-воно добре порозумілися-покорешилися із міською владою ... Слава Україні ! ...
10 Лютого, 2020 20:27
666 ... скажу не про "авалон" ( що на Любинській)), а про "сусідів" ... як змінюється-"розбудовується" територія " Кінескопу" ? ... цеплявааще ! ... Слава Україні ! ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!