На правах реклами

Avalon видав понад 220 ключів у новому зеленому куточку Львова

1682 0
Інвестиційно-девелоперська компанія Avalon видала ключі власникам квартир у своєму новому ЖК Avalon Holiday.

Інвестиційно-девелоперські компанія Авалон видала понад 220 ключів власникам квартир у своєму новому ЖК Avalon Holiday.

Avalon Holiday – це про функціональний мінімалізм та легкість геометричних форм, світлі фасади та стриманий декор і низька поверховість будинків. Тут комфортні умови проживання продумано до найменших деталей: від приміщень для зберігання дитячих візків до функціональних розвиваючих дитячих майданчиків.

Якісне та комфортне житло – це не все, що потрібно тепер інвесторам. Українці дедалі частіше обирають ЖК з хорошою інфраструктурою довкола, з подвір’ями без машин, безпечними дитячими майданчиками та з концептуальними зеленими зонами.

Тому велику увагу Avalon приділив озелененню території та ландшафтному дизайну. Концепція озеленення Avalon Holiday – це створити комфортний, лаконічний простір для  відпочинку та прогулянок гостей і мешканців житлового комплексу. 

Об’єкт виконала компанія Галсад, ландшафтна дизайнера Оля Шуст. Про цей проект вони розповідають:

 «Особливими акцентом у дизайні стали шестигранники, які стилістично поєднані із архітектурою та дають відчуття легкості і гармонії, а саме: куничники, міскантуси та пенісетуми. Вони чудово підкреслюють дерева із ажурними кронами, саме це надаватиме тінь в спекотну погоду для найменших мешканців. Гарним акцентом в озелененні є композиції із чебрицем та гортензіями, які мають почерговий період цвітіння і цим забезпечують декоративність від початку весни до зими. Також ми приділили велику увагу газону рулонного типу, для швидкого отримання якісного зеленого коврику. Ми переконані, що він буде максимально використовуватися мешканцями. Що стосується зовнішнього двору, то тут поєднані граби Франс Фонтейн із пухироплідниками калинолистими Діабло, які в майбутньому сформують щільний живопліт яскравого кольору, для підкреслення індивідуальності цього ЖК».

Нагадаємо, що інвестиційно-девелоперська компанія Avalon вже видала понад 800 ключів від початку війни своїм інвесторам від зданих в експлуатацію квартир в житлових комплексах Avalon Flex та Avalon Zelena Street. Avalon своїм власним капіталом та капіталом основних партнерів несе повну відповідальність за збереження інвестицій своїх клієнтів. Це гарантує завершення будівництва усіх початих до війни проектів компанії.

Більше проєктів компанії можна переглянути на сайті Avalon

Довідково

Avalon – інвестиційно-девелоперський преміум бренд, заснований у Львові 2014 року для управління прямими девелоперськими інвестиціями комерційної та житлової нерухомості. З 2014 року компанія Авалон інк. під брендом Avalon®️ успішно залучила більше 6 тисяч інвесторів, реалізувала 12 інвестиційно-девелоперських проектів житлової та комерційної нерухомості на понад 500 тис м2.

ТЕГИ: Avalon, ЖК Holiday

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!