Політична реклама

Аварійні ліфти у Львові повинні ремонтувати не довше, ніж добу

1523 0
У Львові затвердили граничні терміни невідкладної ліквідації виявлених несправностей у будинках та прибудинкових територій.

Терміни затверджено відповідно до наказу Державного комітету України з питань житлового-комунального господарств "Про затвердження Правил утримання жилих будинків та прибудинкових територій", пише Експрес.

Тож, протікання покрівлі мають усунути до семи діб: руберойд, толь – 5 діб; металева, шиферна або зі штучних матеріалів – 7.

Несправності у системі організованого водовідводу: внутрішнього водостоку – 2 доби, зовнішнього водостоку – 5 діб.

Втрату зв’язку окремих цеглин з кладкою зовнішніх стін, що загрожує безпеці людей, мають ліквідувати протягом доби.

Виявлення зворотної тяги у димовому каналі у квартирах будинків (тріщини та інші пошкодження, що загрожують проникненню у приміщення димових газів) мають ліквідувати за одну добу.

На заміну розбитого скла і зірваних стулок віконних рам, квартирок, балконних і дверних полотен, дверей, вітражів, склоблоків у зимовий час виділятимуть один день, у літній — 3.

Течі у будинкових трубопроводах холодного та гарячого водопостачання та їх сполученнях: ремонт — 1 доба, заміна -- 3 доби.

За одну добу мають справитись із несправностями ліфтів (з негайним припиненням експлуатації). Такий же термін дають на зрізку аварійних дерев.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!