Політична реклама

Аварійни мостом на вулиці Городоцькій у Львові їздять вантажівки

1616 0
Міст над залізничною колією на вулиці Городоцькій, 166 у Львові експертна комісія назвала небезпечим і таким, що потребує невідкладного ремонту.

Однак грошей – 13 млн грн - на відновлення мосту у міському бюджеті нема, - повідомляє Zik.

Попри небезпеку обвалу, мостом продовжує рухатися вантажний транспорт, що суперечить рекомендації Комісії з надзвичайних ситуацій Львівської обласної держадміністрації. На попереджувальний знак водії не зважають.

Асфальт на мості просів,  металеві конструкції поіржавіли і вилізли назовні. Міст на Городоцькій збудували півстоліття тому. Відтоді його не ремонтували.

Шляхопровід на балансі у ЛМР, але там кажуть: міст не завалиться, бо ще не зовсім аварійний, а «лише» непридатний до нормальної експлуатації. Гроші на ремонт мосту у мерії планують просити в уряду – як субвенцію.  За словами начальників відділу капремонту управління ЖКГ ЛМР Михайла Піндака, щойно кошти надійдуть, одразу приступлять до робіт, адже проект реконструкції мосту майже готовий.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!