Аварійний міст на Львівщині ремонтують за понад 16 млн гривень

2701 0
Завершити ремонт моста мають до грудня цього року.
Фото: leopolis.news

Фото: leopolis.news

На Львівщині, у селищі Тершів Старосамбірського району ремонтують аварійний міст через річку Дністер, який є частиною траси Н-13 Львів – Самбір – Ужгород. Відповідний тендер на аварійні роботи та експлуатаційне утримання мосту оприлюднили на сайті електронних закупівель Prozorro.

Фото: Які дороги ремонтуватимуть на Львівщині у 2018 році. Перелік

Згідно з тендерною документацією, тут облаштують нові опори та плити, встановлять конуси на бетонних опорах та проведуть комунікації.

7 листопада Служба автомобільних доріг у Львівській області підписала угоду з компанією-підрядником ТзОВ «Лд-Галбуд». Згідно з даними системи Youcontrol, фірма зареєстрована у Дрогобичі та займається будівництвом житлових та нежитлових приміщень. Власником компанії є Ярослав Лоза.

Читайте також: Скільки коштує ремонт доріг Львівщини у 2018 році. Інфографіка

У 2017 році на мосту ремонтували хідники, а у червні цього року – розпочали демонтажні роботи на мосту. Завершити ремонт моста мають до грудня цього року.


 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!