Аварію на водогоні «Плугів – Винники» ліквідували. Коли подадуть воду

4255 4
Наразі у місті працює 17 водовозок – комунальних, приватних та військових.
Фото: прес-служба ЛМР

Фото: прес-служба ЛМР

Аварію на магістральному водогоніі «Плугів – Винники», яка від учорашнього ранку позбавила водопостачання більше 20-ти тисяч людей у Личаківському районі, ліквідували. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Наразі воду запустили по системі. За інформацією водоканалу до насосної станції у Винники вода надійде після 20.00 год. Завтра зранку планують відновити водопостачання Личаківського району у повному об’ємі. 

Читайте також: Де у Личаківському районі працюють водовозки. Адреси. Доповнено

«Ремонтні роботи закінчили. 5 свердловин вже запустили. Три аварійні бригади ще на місці. Очікуємо, що вода на Винники надійде після 20.00 год. Після того воду з водозабірника буде подано у систему міста Львова, будуть заповнюватись насосні станції та мережі. На це потрібен час. Нормальне водопостачання може бути відновлено завтра зранку», - повідомили в ЛМКП «Львівводоканал».

Наразі у місті працює 17 водовозок за адресами:

вул. Лісна – Лисенка

вул. Довбуша – Кривоноса

вул. Ніжинська - Мучна

вул. Пасічна – Медової Печери – Майорівка

вул. Личаківська, 84 – Мечникова

вул. Грицая - О. Теліги

вул. Личаківська – Голинського

вул. Тракт Глинянський, 161-163

вул. Дж. Вашингтона – Шафарика.

Також о 16:00 дві водовозки поїдуть у м. Винники за адресами вул. Кільцева, 2, та перехрестя вул. Івасюка – Винна Гора.

Також 1 тонна води у 6-літрових бутлях буде біля Личаківської районної адміністрації на вул. Левицького, 67. Мешканці також можуть приходити і брати цю воду для своїх потреб.

Для студентів ЛНУ імені Івана Франка, які проживають у Личаківському районі в гуртожитках №2, №3 і №5, організували  дві водовозки, які доставлять воду до студентських гуртожитків на вул. Медової Печери, 39 та вул. Пасічній, 62, з 20:00 та 21:00 відповідно.

Нагадаємо, учора вранці між селами Чижиків та Печенія сталася аварія на магістральному водогоні «Плугів – Винники». Без води залишились 80 вулиць. Від ранку у Личаківському районі працюють 17 водовозок

 


Читайте також:
11 Грудня, 2017 00:02
Анатолій Мав змогу переглянути відео як "доблесні" наші водоканалівці усували прорив, усе як завше на одного роботягу три "начальники. ЦІКАВИТЬ, як споживача, а що це за манера на гарячій лінії "зняти трубку" і "я в доміке". Хтось за цим пильнує чи як завше?. І все як завше обіцяли на ранок Нд а на 23год Нд води так і нема...
10 Грудня, 2017 21:40
Олег Ні яких водовозки кинули людей !!!!! 2 сутки робіть що хочете
10 Грудня, 2017 21:40
Олег Ні яких водовозки кинули людей !!!!! 2 сутки робіть що хочете
10 Грудня, 2017 21:37
Олег Не вірте брехня !!!!!?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!