Авіакомпанії Lufthansa та Austrian Airlines суттєво збільшили кількість рейсів зі Львова

6407 0
Частоту рейсів збільшать до Франкфурта та Відня.
Фото: Міжнародний аеропорт "Львів" імені Данила Галицького

Фото: Міжнародний аеропорт "Львів" імені Данила Галицького

Найбільша авіакомпанія Німеччини та Європи Lufthansa та австрійська авіакомпанія Austrian Airlines із аеропорту «Львів» збільшила кількість рейсів до Франкфурта та Відня, повідомляє Міжнародний аеропорт «Львів».

Читайте також: Львівський аеропорт – другий в Україні за кількістю перевезених пасажирів

«Раді повідомити про збільшення частоти виконання рейсів до Франкфурта від авіакомпанії Lufthansa з 3 до 6 рейсів у тиждень», – йдеться у повідомленні.

Зараз рейси виконуються по середах, п'ятницях та неділях. З 1 червня у Франкфурт польоти почнуться ще по вівторках і четвергах, а з 14 червня – по понеділках.

Читайте також: Як зміниться львівський аеропорт до 2022 року

Авіакомпанія Austrian Airlines збільшить частоту виконання рейсів до Відня аж до 11 рейсів у тиждень.

Зараз здійснюються 3 рейси по понеділках, четвергах та неділях. Крім виконання цих рейсів з 30 червня виконуватимуть рейси по середах та п'ятницях у обідній чаc.

2 липня запустять нічні рейси по понеділках, середах та п'ятницях. А з 3 серпня дні виконання зміняться на вівторок, четвер, п'ятницю і суботу (авіакомпанія ще не подала запит на продовження виконання рейсу по п'ятницях з 3 серпня, але на сайті перевізника квитки продаються).

Читайте також: Аеропорт Львова увійшов у трійку найбільших в Україні за кількістю пасажирів

з 6 липня рейси почнуть виконуватися по вівторках. А з 7 серпня нас чекають рейси по суботах.

Придбати квитки можна тут і тут.

Нагадаємо, що минулого року львівське летовище вперше випередило в загальному рейтингу аеропорт Жуляни. Зокрема, за підсумками січня-вересня 2020 року другим за Борисполем вперше став Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького, який відсунув Жуляни на третю позицію.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!