Авіакомпанія Air Ocean Airlines почала літати зі Львова до Харкова

1775 0
Рейси наразі виконуватимуть у четвер та неділю.
Фото: Міжнародний аеропорт "Львів"

Фото: Міжнародний аеропорт "Львів"

Авіакомпанія Air Ocean Airlines сьогодні, 12 грудня, виконала перший рейс зі Львова до Харкова. Рейси наразі виконуватимуть у четвер та неділю. Виліт зі Львова 12.05, приліт до Харкова 13.20, виліт з Харкова – 14.20, приліт до Львова о 15.35. Про це повідомили у пресслужбі Міжнародного аеропорту «Львів».

Читайте також: Чекайте на нові рейси та гастротури. Як Україна «продає» Львів

«По п’ятницях  та неділях у 2019 році мали дуже гарне завантаження на Б737 авіакомпаніі SkyUp. Сьогодні вдячні авіакомпані] Air Ocean за чудове рішення пhо відновленню рейсів до Харкова. Раді, що обрали саме передноворічний час. Саме зараз настає піковий сезон подорожей до/з Львова та Харкова за туристичною та діловою метою», – повідомила директорка аеропорту Тетяна Романовська.

Вартість квитка в одну сторону становить від 1676 гривень. Детальніше про умови перевезень та рейси зі Львова можете знайти на сайті авіаперевізника.

Нагадаємо, що 22 листопада нова українська авіакомпанія Air Ocean Airlines виконала свій перший рейс з Києва до Львова. Літак приземлився біля старого терміналу Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького. Ціна квитка на цьому рейсі становить від 830 грн в один бік. Авіакомпанія отримала дозвіл на регулярні рейси зі Львова до Дніпра та Харкова, а також з Києва до Львова, Чернівців, Запоріжжя та Амману.

Для довідки

Air Ocean Airlines – українська авіакомпанія, заснована 16 вересня 2020 року. Вона отримала ліцензію на перевезення пасажирів повітряним транспортом 27 жовтня 2021 року. Основним видом діяльності авіакомпанії є виконання регулярних та чартерних перевезень на літаках українського виробництва АН-148 та АН-158 (підтримуючи ініціативу Президента України Володимира Зеленського, авіакомпанія стала першим перевізником, що літатиме на літаках вітчизняного виробництва).

Наразі флот авіакомпанії складається із двох літаків Ан-148-100E, які раніше літали у флоті російської авіакомпанії АНГАРА (залишки лівреї якої залишились на літаках до цих пір). До кінця 2021 року має бути поставлений ще один літак, а у 2022 році – ще три літаки. Загалом компанія планує експлуатувати до 10 літаків такого типу. Повний цикл обслуговування літаків Ан-148 буде виконуватись в межах України. 

 

 
 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!