Авіакомпанія Ryanair скорочує рейси зі Львова

4435 0
Попит на квитки на вересень та жовтень суттєво впав.
Фото: schuberttravel.com.ua

Фото: schuberttravel.com.ua

Ірландський лоукостер Ryanair заявив про скорочення кількості рейсів у вересні та листопаді на приблизно 20%. Скорочення торкнеться і рейсів зі Львова. Про це повідомляє пресслужба авіакомпанії.

«Бронювання квитків за минулі 10 днів суттєво зменшилось з огляду на невпевненість через нове зростання випадків Covid-19 в країнах ЄС», – ідеться у повідомленні авіакомпанії.

У перевізника зазначають, що ідеться про скорочення кількості рейсів, а не їх скасування. Найбільше скорочення торкнеться Іспанії, Франції, Швеції та Ірландії.

Читайте також: Wizzair запустила рейси зі Львова до Італії

Щодо рейсів зі Львова, то, як пише lowcostavia, до 25 жовтня буде зменшено із трьох до двох на тиждень кількість рейсів Львів – Лондон. Також повідомляється, що до 25 жовтня не буде рейсів Львів – Меммінгем та Львів – Будапешт.

Додамо, що зміни не торкнуться рейсів з України в Італію. Авіакомпанія запустила 6 липня рейси зі Львова у Рим, Мілан та Болонью, а згодом анонсувала ще 5 напрямків.

Нагадаємо, що ЄС не відкрив кордони для українців, тож перед поїздкою варто уточнити, чи маєте ви право на в’їзд, наприклад, на роботу чи на лікування.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!