Авіакомпанія SkyUp скасувала низку міжнародних напрямків зі Львова

2939 0
Найбільшого скорочення зазнали рейси в Італію та Іспанію.
Фото: SkyUp

Фото: SkyUp

Крім відкриття нових авіарейсів, українська авіакомпанія SkyUp Airlines також закриває багато напрямків. Лише за останній місяць авіакомпанія повністю припинила обслуговувати понад 20 міжнародних напрямків. Як повідомляє Lowcostavia.com.ua, SkyUp Airlines повністю скасувала міжнародні регулярні рейси в Сербію та Великобританію, а також частину напрямків в Грецію, Іспанію, Італію, Грузію та Болгарію.

Читайте також: Кіпр відкриває кордони для українців із 1 квітня. Які умови

Найбільшого скорочення зазнали рейси в Італію та Іспанію. Із десяти італійських та семи напрямків в Іспанію залишилося лише по три у кожну країну. Авіакомпанія скасовує не лише рейси у країни куди заборонено в’їзд з туристичною метою (Італія), а й у країни, куди українці можуть подорожувати з тестом (наприклад, Греція, Грузія).

Перелік скасованих регулярних рейсів від SkyUp за останній місяць зі Львова:

  • Львів – Іракліон (Греція)
  • Львів – Родос (Греція)
  • Львів – Тбілісі (Грузія)
  • Львів – Бургас (Болгарія)
  • Львів – Барселона (Іспанія)
  • Львів – Неаполь (Італія)

 

Нагадаємо, що у травні SkyUp скасував більше 10 рейсів: 8 міжнародних рейсів та ще 5 рейсів з Запоріжжя та Львова.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!