Авіакомпанія SkyUp відкриває прямий рейс зі Львова до Баку

1335 0
Літатиме авіакомпанія SkyUp у столицю Азербайджану з початку липня.
Фото: Міжнародний аеропорт "Львів" імені Данила Галицького

Фото: Міжнародний аеропорт "Львів" імені Данила Галицького

З початку липня авіакомпанія SkyUp почне літати у столицю Азербайджану  Баку. Від учора, 7 червня, рейс уже став доступний у системі бронювання перевізника, інформує пресслужба SkyUp.

Читайте також: Літо 2021. Куди львів'яни зможуть полетіти на відпочинок

Зокрема, польоти за маршрутом Львів – Баку – Львів стартують з 5 липня. Наразі рейси зі Львова відправлятимуться раз на тиждень – щонеділі, а в зворотному напрямку літатимуть щопонеділка.

Вартість квитків зі Львова до Баку стартують від 3 270 грн, а з Баку у Львів – від 3 851 грн.
 
Нагадаємо, у попередні роки рейс у Баку здійснювала найбільша авіакомпанія країни Азербайджанські авіалінії (Azal). А у грудні 2019 року вони запустили на цей напрямок свою дочірню лоукост-компанію Buta. Та обидві не відновлювали польотів у карантинний 2020 рік та поки не починали виконувати їх у 2021-му, хоча й внесли у розклад аеропорт «Львів».

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!