Авіакомпанія SkyUp запровадила нульовий тариф на дитячі квитки до ОАЕ

2145 0
Потрібно сплатити лише аеропортові збори.
Фото: Міжнародний аеропорт "Львів" імені Данила Галицького

Фото: Міжнародний аеропорт "Львів" імені Данила Галицького

Український лоукостер SkyUp пропонує квитки для дітей зі Львова у Шарджу (ОАЕ) за нульовим тарифом. Про це повідомляє пресслужба авіакомпанії.

Скористатись пропозицією можна для купівлі квитка дитині віком від двох до 11 років включно, яка подорожує у супроводі щонайменше одного дорослого.

Читайте також: Куди можна полетіти зі Львова. Розклад та вартість усіх авіарейсів. Інфографіка

За дитячий квиток потрібно буде сплатити лише аеропортовий збір, що у випадку перельоту в Шарджу зі Львова становитиме 1252 грн в обидві сторони.

Пропозиція стосується всіх рейсів до ОАЕ до 28 березня 2020 включно. Забронювати квитки можна на сайті авіакомпанії.

Рейси у Шарджу виконуються щосуботи з вильотом зі Львова о 2:10 і прибуттям в Шарджу о 7:30. Виліт у зворотному напрямку – о 8:55 із прибуттям до Львова о 14:50.

Шарджа – третє за величиною місто в ОАЕ, центр однойменного емірату, утворює агломерацію разом із Дубаєм та Аджманом. Місто розташоване на березі Перської затоки.

Нагадаємо, SkyUp незабаром також розпочне виконання польотів з аеропорту «Львів» у Париж (Бове) і Тель-Авів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!