Авіакомпанія Yanair тимчасово не літатиме зі Львова

1954 0
Перевізник виконував чартерні рейси в Туреччину та Єгипет.
Фото: telehaus-corporate.com.ua

Фото: telehaus-corporate.com.ua

Державіаслужба України від сьогодні, 7 червня, призупинила дію сертифіката експлуатанта авіакомпанії Yanair. Про це ідеться на сайті Державіаслужби.

«За результатами комплексної інспекційної перевірки авіакомпанії Yanair Державіаслужба виявила низку зауважень (частина з яких – критичні) в організації діяльності перевізника, що можуть негативно вплинути на безпеку польотів», – ідеться в повідомленні.

Читайте також: Як дізнатися інформацію про затримані рейси українських авіакомпаній. Номери телефонів

Сертифікат може бути відновлений після усунення компанією недоліків та на підставі висновків акту інспекційної перевірки, що свідчитиме про здатність авіаперевізника забезпечувати належний рівень безпеки.

У компанії Yanair у свою чергу зазначили, що намагатимуться якомога швидше відновити дію сертифікату, а тим часом рейси авіакомпанії виконуватимуть компанії-партнери.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!