Політична реклама

Авіарейс Львів-Прага скасують на зимовий період

1721 0
Авіакомпанія Czech Airlines в зимовому розкладі польотів припинить виконувати рейси між Прагою та Львовом. Відповідно до системи бронювання авіаперевізника, останній політ за цим маршрутом відбудеться 26 жовтня.

При цьому рейси на літній розклад 2013 року, яке почне діяти 31 березня, поки що не введені в систему.

Проте, як повідомила в коментарі Avianews.com прес-секретар Сzech Airlines Хана Хейскова, польоти до Львова таки відновлять навесні.

"Протягом зимового сезону 2011-2012 років маршрут показав дуже високу сезонність з високим попитом влітку і низьким взимку. Саме це призвело авіакомпанію до вирішення змінити модель польотів до Львова, перевівши рейс з цілорічного в сезонний", – повідомила Хейскова.

Зараз Czech Airlines літає між Прагою і Львовом чотири рази на тиждень – по вівторках, середах, п'ятницях і суботах.

Авіакомпанія поновила рейси між Прагою і Львовом в квітні 2011 року. До цього моменту польоти на лінії не виконувалися кілька років.

Прямий авіарейс зі Львова до Праги було відкрито 27 квітня 2011 року.

Джерело: Zaxid.net

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!