Політична реклама

Авіарейси "Львів-Краків" та "Львів-Вроцлав" коштуватимуть від 250 грн

1248 0
16 травня, в Міжнародному аеропорту «Львів» ім. Данила Галицького офіційно відкрили нові авіарейси Львів–Краків та Львів–Вроцлав. На відкритті були присутні генеральний консул Республіки Польща у Львові Ярослав Дрозд, директор Міжнародного аеропорту «Львів» ім. Данила Галицького Роман Гонтарев, директор департаменту «ЄВРО-2012» ЛМР Олег Засадний, представник польських авіаліній Eurolot SA Матеуш Кокошінскі.


Як розповів Матеуш Кокошінскі, польоти розпочнуться за три тижні до ЄВРО-2012, щоби вболівальники змогли дістатися з обох польських міст до Львова.

«Це наші перші міжнародні рейси з Польщі до України. Маємо надію,що завдяки нам подорож буде швидшою та дешевшою»,– додав він.

Він наголосив, що авіасполучення з Краковом буде проводитися чотири рази на тиждень:щопонеділка, щосереди, щоп’ятниці і щонеділі. Літаки до Вроцлава відлітатимуть щосереди і щонеділі.

Представник компанії перевізника пояснив, що ці авіарейси були впроваджені спеціально до чемпіонату, а чи зостануться вони після ЄВРО-2012, знатимуть через кілька місяців, коли побачать, як ефективно працюють ці нові авіасполучення.

Як розповів Матеуш Кокошінскі, коштуватимуть квитки від 250 грн. «Ціни помірні, тому щоце важливо для пасажира», – пояснив він.

Компанія перевізник обіцяє, що діти до двох років літатимуть безкоштовно, а молодь до 18 років матиме 50% знижки. Перевізник не стягує додаткових оплат за багаж, кожен пасажир може зі собою взяти валізу до 20 кг і 6 кг ручної поклажі.

«Дуже приємно, що ми маємо нового перевізника з доступними цінами. Краків і Вроцлав нам є близькі. Це міста, з якими добре співпрацюємо і з точки зору туризму, і з точки зору ЄВРО-2012. Звідси, певно, й символічна назва перевізника «Єврольот»,– зазначив Олег Засадний.

Довідка:

«Єврольот» – одна з авіакомпаній, яка найдинамічніше розвивається в Центральній Європі – підприємство виникло в 1996 році, авже за рік відкрило постійні рейси між найважливішими регіональними аеропортами Польщі. Зараз перевізник виконує понад 27 тис. авіарейсів щороку, перевозячи близько мільйона пасажирів. Цього сезону відкриваються авіарейси на п’ятнадцять нових напрямків, в тому числі Німеччину, Італію, Хорватію.

Джерело: Гал-інфо

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!