Авіарейси у Львові не скасовують, пасажири квитків не здають

1884 0
Через збитий Boeing 777 Малайзійських авіаліній на Сході України, міжнародні компанії рейсів зі Львова не скасовують, а лише змінюють їх маршрути. А львів’яни, хоча й бояться тепер подорожувати літаками, але поки що масово авіаквитків не здають.
Фото: pravda.cc.ua

Фото: pravda.cc.ua

Львівський аеропорт працює у штатному режимі, люди проходять реєстрацію, як і зазвичай, повідомляють у прес-службі Львівського аеропорту.

Водночас, пасажири не приховують, що подорожувати літаками зараз страшно, однак поїздок не скасовують інформує Zik. 

Туроператори ж зазначають: ситуація напружена, але паніки немає і авіаподорожі скасовують одиниці.

«Серед львів’ян, які вже зарезервували квитки і вилітають на відпочинок, немає ніякої паніки. Адже всі прекрасно розуміють, над якою територією будуть летіти. Більше того, навіть якби вони летіли над Східною Україною, то на деякий час там буде перемир’я», – вважає власник турфірми Олег Коваль.

Експерти ж вважають, що найближчим часом міжнародні авіакомпанії зі Львова піти не повинні, вони лише змінюють маршрути польотів. Однак багато чого також залежатиме від розслідування авіакатастрофи на Донеччині. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!