Австрія відкриває кордони для туристів із 19 травня. Умови

2493 0
Перш за все, планують відкрити кордони для сусідніх європейських країн, а вже в червні влада країни планує оголосити наступні кроки щодо зняття карантинних обмежень.
Фото: Visit2austria.com

Фото: Visit2austria.com

Уряд Австрії ухвалив рішення з 19 травня відкрити кордони для іноземних туристів. Про це повідомляє НВ з посиланням на австрійське видання Оe24.

Обов’язковою умовою для в'їзду стане надання негативного ПЛР-тесту або довідка про наявність антитіл чи сертифікат вакцинації. У районах із високим ризиком зараження коронавірусом діятиме обов’язковий 10-денний карантин.

Читайте також: У ВООЗ закликали світ готуватися до нової пандемії

Перш за все, планують відкрити кордони для сусідніх європейських країн, а вже в червні влада країни планує оголосити наступні кроки щодо зняття карантинних обмежень. Крім того, з 19 травня в Австрії відкриються сфери громадського харчування, туризму, культури та спорту.

Нагадаємо, що із 1 по 6 квітня у деяких регіонах Австрії запроваджували локдаун у зв’язку зі зростанням кількості випадків зараження коронавірусом. З 7 квітня в Австрії заборонили відвідувати магазини без негативного тесту на COVID-19. Останнім часом кількість інфікованих зменшується.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!