Австрійська фірма купила у промзоні «Сигнівка» землю за 17 млн грн

8495 0
Ділянку, яка призначена під промисловість, купила фірма, що спеціалізується на виробництві пластмаси й електричного устаткування.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

Австрійська фірма ТОВ «ХІРШ ПОРОЦЕЛЛЬ» придбали на аукціоні 2,7 га землі у промисловій зоні «Сигнівка» у Львові. Вартість ділянки становить понад 17 млн грн. Про це йдеться на сайті електронних продажів Prozorro.

Ділянку, яка призначена під промисловість, купила фірма, що спеціалізується на виробництві пластмаси й електричного устаткування. Головний офіс ТОВ «ХІРШ ПОРОЦЕЛЛЬ» розташований на Закарпатті у місті Берегове, а бенефіціар – із Відня.

Читайте також: У Львові планують збудувати нову вулицю у промисловій зоні

Як додають у департаменті містобудування ЛМР, цьогоріч у Сигнівці вперше продали земельну ділянку і вперше за новими правилами – у форматі електронних торгів. Торік у цій промзоні місто продало 4 ділянки на майже 170 млн грн. Ця промзона має необхідні умови для ведення бізнесу – водопостачання, газопостачання, електропостачання, потужність якого планують невдовзі ще збільшити.

Читайте також: У Львові затвердили програму розвитку промислових зон Сигнівки та Рясного-2

Додамо, що за даними Youcontrol, компанія займається виробництвом електричного устатковання, тари з пластмас та будівельних виробів із пластмас. Кінцевим бенефіціарним власником є Герхард Глінцерер, а уповноваженою особою, керівником в Україні – Андрій Лемех.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!