Австрійська залізниця планує запустити поїзд Ґрац – Перемишль зі зручною пересадкою до Львова

6168 0
Скільки коштуватимуть квитки наразі не відомо.
Фото: PKP Intercity

Фото: PKP Intercity

Федеральна австрійська залізниця планує запустити поїзд Eurocity 104, що сполучатиме Ґрац (Австрія) та Перемишль зі зручною пересадкою на потяг до Львова. Про це повідомляє Rynek kolejowy.

Читайте також: Укрзалізниця запускає безпересадкові вагони Київ – Вроцлав через Львів. Розклад, ціни

У зворотному напрямку курсуватиме потяг Eurocity 105. Перші рейси розпочнуть виконувати з 15 грудня. Потяги обслуговуватимуть компанії PKP Intercity и České dráhy. 

Із Ґраца вагони вирушатимуть о 5:28, їхатимуть через Відень, Остраву, Краків та прибуватимуть у Перемишль о 17:56. У зворотному напрямку поїзд вирушатиме о 10:14 та буде в Ґраці о 22:33. Скільки коштуватимуть квитки наразі не відомо.

Додамо, що поїзд Інтерсіті+ Одеса – Перемишль, що курсує через Львів, прибуває до Польщі о 9:50, тобто за 25 хвилин до відправлення поїзда на Ґрац. Назад із Перемишля поїзд їде о 18:39 –через 42 хв. після прибуття поїзда з Ґраца.

Читайте також: За маршрутом Київ – Львів – Відень поїде безпересадковий вагон, а не потяг. Розклад

Нагадаємо, приватний чеський залізничний та автобусний перевізник RegioJet планує запустити прямий нічний поїзд із Праги до Мостиськ.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!