Інформацію про те, що автівку зниклого львів'янина знайшли, – не підтвердили. Оновлено

3692 0
Автомобіль 25-річного львів’янина Тараса Познякова, який пропав більше, ніж тиждень тому, знайшли під Києвом. Про це інформує видання «Сегодня» з посиланням на власні джерела у правоохоронних органах, щоправда в поліції Київської області дану інформацію поки не підтвердили.
фото: варта-1

фото: варта-1

Автомобіль «Ауді», який ніби-то належить львів’янину знайшла поліція у боксі гаражно-будівельного кооперативу в селі Новосілки Києво-Святошинського району. Але як саме правоохоронці вийшли на місцезнаходження автівки поки що не повідомляють.

«Так, автомобіль зниклого чоловіка знайшли у закритому гаражі в селі Новосілки. Поки що поліція з’ясовує, кому надежить гараж і чи здавався він у оренду. Територія навколо оточена поліцією, чекають приїзду криміналістів і кінологів: опергрупа повинна зняти можливі відбитки пальців і обшукати салон авто», - розповіли «Сегодня» джерела у правоохоронних органах.

Поки що поліція дану інформацію не підтверджує.

Як зазначує Ігор Зінкевич, керівник спільноти Варта-1, точного підтвердження інформації немає, але є відчуття, бо ніхто нічого не говорить. На разі всі слідчі просто ігнорують дане питання.

Як повідомляє ТСН інформація про знайдену автівку не підтвердилась. 
 

Нагадамо, Львів’ян просять допомогти у пошуку Тараса Познякова, який у понеділок, 4 квітня, виїхав зі Львова до Києва приватний транспортом, скориставшись сервісом BlaBlaCar. Згодом у соцмережах опублікували імовірну схему маршруту зниклого чоловіка. У середу, 6 квітня, водія офіційно оголосили у розшук. Компанія BlaBlaCar прокоментувала Tvoemisto.tv ситуацію, яка трапилась. 

 

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!