Авто з іноземною реєстрацією не штрафуватимуть до 1 липня

3222 0
За інформацією митної та прикордонної служб, на ділянці українсько-польського кордону меншають черги. Попри суттєве зменшення черг, водіїв авто з іноземною реєстрацією не штрафуватимуть за перевищення терміну перебування транспортного засобу на території України.
фото: zn.ua, ua-ekonomist.com

фото: zn.ua, ua-ekonomist.com

Автівки з іноземною реєстрацією не штрафуватимуть до до 1 липня. Проте, це стосується лише того транспорту, який не перевищив ліміт перебування у межах однієї доби.

Пов’язане таке рішення із неритмічною роботою польських митників на українсько-польському кордоні у зв’язку чим утворилися черги автомобілів. Накопичення транспортних заходів виникло через так званий «італійський страйк», коли митні процедури здійснювались максимально прискіпливо і в максимально допустимих часових межах.

Зазначимо, 16 червня, на кордоні з Польщею утворилась черга із 1 630 автомобілів. В. о. начальника Львівської митниці Володимир Шокало зазначив: «Ситуація склалася через те, що на рівні міністерства фінансів Польщі вирішується питання про ліквідацію митниць і приєднання їх до податкових інспекцій. Польські митники таким чином борються за свої права. Проте, вже 19 червня, ситуацію на кордоні стабілізували. На кордоні черги були відсутні

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!