Авто на єврономерах не враховуватимуть при нарахуванні субсидій

2362 0
У Мінсоцполітики кажуть, що неможливо встановити факт належності прав людини на це майно.
Фото: politeka.net

Фото: politeka.net

Міністерство соціальної політики не буде враховувати автомобілі на єврономерах при нарахуванні субсидій, оскільки неможливо встановити факт належності цього майна конкретній особі, пише Укрінформ із посиланням на керівника директорату сім’ї та соціальної підтримки населення Мінісоцполітики Віталій Музиченко.

Читайте також: Як перевірити наявність субсидії за адресою

«Автомобіль на "євробляхах" – проблема не лише субсидій, а й держави. Неможливо встановити факт належності прав на це майно. Якщо неможливо встановити, що конкретне майно належить конкретній особі, а вона його просто використовує на підставі чогось, це неможливо використовувати в офіційній статистиці», – сказав він.

Читайте також: В Україні змінюються правила нарахування субсидій. Роз'яснення

Додамо, що цього року для оформлення субсидій необхідна лише заява і декларація про доходи, а усна відмова працівника управління соцзахисту є незаконною. Зміни до нарахування субсидій в Україні набули чинності з 1 травня цього року. 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!