Автобус №28 у Львові курсуватиме за зміненим маршрутом. Схема

4479 0
Автобус курсує з Рудного до АС-2 у Львові.
фото: прес-служба ЛМР

фото: прес-служба ЛМР

Автобус №28 у Львові, що їде до Рудного, курсуватиме за зміненим маршрутом. Відповідні зміни погодили під час засідання виконкому ЛМР сьогодні, 24 січня.

Читайте також: Перезавантаження громадського транспорту. Що (не)змінить е-квиток у Львові

Тепер автобус їхатиме у Рудному до вулиці Грушевського, а у Львові доїжджатиме лише до ТЦ Forum Lviv. Нині ж він курсує до АС-2.

Маршрут

смт Рудно (вул. Грушевського) – смт Рудно (вул. Володимира Великого, вул. Огієнка, вул. Грушевського, вул. Наливайка – вул. Героїв Небесної Сотні) – кільцева дорога – вул. Городоцька – пл. Різні – просп. Чорновола – вул. Під Дубом – просп. Чорновола – вул. Городоцька – кільцева дорога – смт Рудно (вул. Героїв Небесної Сотні, вул. Шевченка, вул. Івасюка) – смт. Рудно (вул. Грушевського).

Читайте також: Як це працювати контролером у трамваях Львова. Репортаж

Додамо, що раніше у Львові планували запустити автобуси великого класу на маршрут №28, а до Старого Рудного – безкоштовний експрес. Утім місцеві мешканці виступили проти такої ініціативи. Торік до Рудного запустили автобуси №52, а автобуси №28, замість Варшавської, почали курсувати до АС-2.

Вікторія Ейсмунт

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!