Автобус №5а у Львові курсує за зміненим маршрутом

6258 0
Автобус №5а тепер має скорочений маршрут.
фото: www.lvivpost.net

фото: www.lvivpost.net

Як повідомив у коментарі Tvoemisto.tv начальник управління транспорту Львівської міської ради Віктор Щир, маршрут скоротили: тепер автобус їде від м. Винники через с. Лисиничі до площі Різні. Раніше маршрут був тимчасово продовжений до лікарні швидкої допомоги на вул. Миколайчука.

Читайте також: Е-квиток і старі маршрутки. Як зміниться транспортна система Львова

За словами Віктора Щира, це рішення виконкому, яке було ухвалено ще в грудні 2016-го року. «5а і раніше їздив до площі Різні, тому зараз його повернули на маршрут, який був першочергово. Додатково ми збільшуємо кількість транспортних засобів, а на прохання мешканців м. Винники для того, щоб зменшити інтервал між машинами, маршрут скоротили», – зазначив він. 

Навесні 2017-го року, після проведення конкурсу перевізників та оформлення паспортів, за новими схемами курсуватимуть автобуси №№ 2А, 4А, 10, 12, 14, 15 та 53. Tvoemisto.tv пропонує візуалізацію оновлених маршрутів

Підготувала Марічка Мишок


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!