Автобуси №5а у Львові курсують зі змінами. Оновлений маршрут

4400 0
Змінено схему руху маршруту №5а.
фото: www.lvivpost.net

фото: www.lvivpost.net

Як повідомили в управлінні транспорту ЛМР, від сьогодні на маршруті №5а (м. Винники) курсує 6 великих автобусів. У зв’язку з тим, що машини великогабаритні, змінено схему руху маршруту.

Автобусний маршрут №5а курсує так: м. Винники – с. Лисиничі – вул. Тракт Глинянський – вул. Богданівська – вул. Пластова – вул. Кукурудзяна (Автовокзал Північний) – вул. Хмельницького – вул. Замарстинівська – пл. 700-річчя Львова – просп. Чорновола – пл. Різні.

Читайте також: Автобус №39 у Львові змінив маршрут

Нагадаємо, з 15-го листопада до 21-го січня 2018-го року перекрили для руху громадського і приватного транспорту частину вулиці Личаківської. Через ремонтні роботи 9 автобусних маршрутів курсують зі змінами

Додамо, з 31-го листопада відкрито для двостороннього руху вулицю Черемшини. Однак, як зазначають в управлінні транспорту, великогабаритні маршрутки не курсують цією вулицею, позаяк не зможуть розминутися з іншим транспортом.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!