У Львові знову курсують автобуси №6а та №11

1629 0
Автобус скасували у березні на час ремонту вулиці Шевченка.
Фото: Святослав Нейгауз

Фото: Святослав Нейгауз

14 серпня із Рясного до центру Львова знову починає курсувати автобус №6а. Про це повідомили у прессужбі комунального «АТП-1».

Рух новозбудованим квазі-кільцем на Шевченка – Залізничній – Левандівській відкрили вчора, 13 серпня. Водночас автобус №49, що їздить від приміського вокзалу до Рясного-2 через проспект Чорновола, тепер не курсуватиме.

Маршрут автобуса №6а пролягає через вул. Шевченка, Левандівську, Сяйво, Городоцьку до пл. Галицької. На маршруті курсуватимуть вісім автобусів великого класу. Після вивчення пасажиропотоку графік руху можуть скоригувати.

Крім цього, відновлять і автобус №11, що їздить з Рясного до проспекту Червоної Калини, а автобус №47а їхатиме без змін.

Нагадаємо, частину вулиці Шевченка закрили на реконструкцію 14 березня. Відтоді й не їздить автобус №6а. Саме квазі-кільце вже збудували та закрили на реконструкцію другу частину вулиці шевченка: від Хорватської до Ярослава Мудрого.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!