Політична реклама

Автодороги та залізницю на Львівщині охоронятиме батальйон тероборони

1686 0
У Львівській області сформували батальйон територіальної оборони, який буде охороняти важливі об’єкти місцевої інфраструктури, шляхи автомобільного та залізничного сполучення. Окрім цього, бійцями батальйону підсилять охорону визначених ділянок державного кордону України.

Як повідомив військовий комісар обласного військового комісаріату полковник Ігор Боловицьких, у новостворений батальйон входить понад 400 військовослужбовців віком від 25 до 40 років, пише Zaxid.net.

За інформацію Міноборони, на розвиток інфраструктури новоутворення обласна державна адміністрація виділила 1 мільйон гривень. Кошти були використані на закупівлю необхідного майна й тактичного спорядження.

«На сьогодні частина повністю укомплектована стрілецькою зброєю, інженерним майном, визначено та отримано необхідну кількість продовольства та пального. Також вирішується питання щодо додаткового фінансування на суму близько 500 тис. грн на якісне забезпечення інших потреб військової частини», – зазначив полковник Ігор Боловицьких.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!