Автогаз на АЗС знову здешевшав

822 0
Коридор, в якому на сьогодні перебуває ціна на автогаз, тримається у межах 20,95–24,49 грн/л.
Фото: gettyimage

Фото: gettyimage

На автозаправних станціях утримується тенденція до здешевшання скрапленого газу: середня ціна на нього із 6 по 7 березня зменшилась ще на 0,20 грн/л – до 23,30 грн/л. Про це свідчать дані щоденного моніторингу роздрібного ринку Консалтингової групи «А-95», передає Enkorr. 

Коридор, в якому на сьогодні перебуває ціна на автогаз, тримається у межах 20,95–24,49 грн/л.

Читайте також: Пальне на АЗС дешевшає. Які причини

Як видно з таблиці, преміум-мережі за день скинули 54 і 58 копійок на літрі пального: на АЗС ОККО – до 24,08 грн/л, на АЗС WOG – до 23,93 грн/л відповідно. Найбільше здешевшання зафіксовано у мережі «Рур груп» (-1,00 грн/л) – до 22,50 грн/л. Найменше – на символічні 2 коп./л – у мережі «БРСМ-Нафта», до 22,84 грн/л.

Такі мережі як Socar, Ovis, Mango, UPG та інші упродовж доби ціну на автогаз утримали на попередньому рівні  Найдорожче на сьогодні – 24,49 грн/л – автогаз коштує на АЗС мережі Rodnik, у якій ціна на автогаз відучора не змінилася. Найдешевше – 20,95 грн/л – вже традиційно у мережі «Авантаж 7», хоч ця мережа за останню добу ціну на автогаз не змінювала.

_______________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!