Автомобілістів закликають завтра підвозити львів'ян

6845 0
Щоб підтримати одноденний львівський пасажирський страйк, у соцмережі Facebook закликають водіїв приватного транспорту 15 квітня зупинятися на зупинках громадського транспорту і пропонувати підвезти людей у напрямку, що збігається із маршрутом водія автомобіля.

Такий заклик, зокрема, опублікував у групі «Нас не питали!» користувач Ігор Андрусів.

«Друзі по спільноті, звертаюсь до тих, хто буде 15 квітня за кермом власного транспорту. Пропоную в день «Львівського пасажирського страйку» зробити таке: підбирати пасажирів, які все рівно будуть стояти на зупинках маршруток (бо до роботи добратись треба) і пропонувати безкоштовний проїзд в напрямку, який збігається з Вашим маршрутом в цей день. Дякую», – написав він.

Подібну пропозицію озвучили і організатори «Львівського пасажирського страйку».

«Запропонуйте сусідам чи просто людям на зупинці, яким з вами по дорозі підвезти. Візьміть собі попутника в дорогу та допоможіть усім нам зробити громадський транспорт комфортнішим, а вартість за проїзд чесною!» – зазначили вони.

Нагадаємо, одноденний пасажирський страйк планують у Львові у середу, 15 квітня


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!