На правах реклами

Довіра в мережі. Як безпечно придбати автозапчастини в інтернеті

1817 0
Внутрішня конкуренція мотивує продавців знижувати ціни на популярні товари та впроваджувати системи знижок.

У світі зафіксовано рекордний обсяг електронної комерції. За допомогою інтернету можна придбати майже будь-які товари, зокрема, широкий асортимент автомобільних – доступний і водіям.

Avtopro.ua, онлайн-майданчик для продажу й покупки автокомплектуючих, розповідає про плюси та мінуси покупки автозапчастин в мережі, а також про те, як їх шукати.

У чому головні переваги

Спеціалізовані маркетплейси (платформи для електронної комерції) у автомобільних товарів пропонують запчастини, шини, хімію, агрегати й аксесуари – все що потрібно для ремонту, обслуговування та обладнання транспортного засобу. В компанії зазначають, щоб приступити до пошуку необхідних запчастин, покупцеві потрібен лише доступ до інтернету. Основні переваги маркетплейсів та спеціалізованих онлайн-магазинів:

  • Простота пошуку товарів;
  • Можливість віддалено «відвідати» десятки магазинів;
  • Економія часу.

Також повідомляється, що з маркетплейсами співпрацюють великі й дрібні продавці, тому асортимент представлених товарів різноманітний. Автолюбителі можуть знайти як оригінальні запчастини, так і аналоги від сторонніх виробників. Внутрішня конкуренція мотивує продавців знижувати ціни на популярні товари та впроваджувати системи знижок. Це дозволяє покупцям економити на ремонті свого авто.

Що відштовхує покупців від онлайн-покупок

Головна проблема покупок в інтернеті, вказують в Avtopro.ua, – неможливість побачити реальний товар. Переходячи в каталог автозапчастин, покупець не завжди впевнений, що представлені товари підійдуть до його транспортного засобу. Пояснюють, що цей недолік можна вирішити за допомогою уточнення артикулів і вивчення вживаності деталей. Іншою проблемою стали підробки. Вони поступаються фірмовим запчастинам в якості, тому встановлювати їх на свій автомобіль небезпечно. Підробки продають ненадійні продавці. Виявити їх важко, але деякі маркетплейси знайшли вирішення цієї проблеми.

На Avtopro.ua реалізована система рівня довіри продавця. На зростання рівня довіри впливає торговельна активність й позитивні відгуки клієнтів. Продавець підвищить рейтинг ще сильніше, якщо внесе електронні копії документів та підтвердить свою особистість за допомогою відео. Перед початком роботи з продавцем відвідувачі платформи можуть поставити йому питання, зателефонувати, а також ознайомитися з відгуками реальних покупців.

Безпечна покупка запчастин в мережі

Пошук запчастин на Avtopro.ua інтуїтивно зрозумілий. Відвідувач може підібрати товар по артикулу, параметрам транспортного засобу, а також за номером автомобіля. Останній варіант унікальний і не реалізований в системах більшості маркетплейсів. Такий пошук не вимагає спеціальних знань і дозволить заощадити час. Пошукова система автоматично підбирає б/у автозапчастини, а також аналоги. Звернувшись до Avtopro.ua, покупець може бути впевнений, що:

  • Пошук товарів не займе багато часу;
  • Знайдені запчастини точно підійдуть до авто;
  • Онлайн-платформа захищає кожну угоду;
  • Замовлений товар буде доставлений в найкоротші терміни.

Проблему довіри між покупцем і продавцем вирішують відгуки та система рейтингу. Продавці з високим рівнем довіри готові торгувати чесно, вони не ризикнуть своєю репутацією, запропонувавши клієнтам підроблені автозапчастини. Сумлінного продавця можна розпізнати за високим рейтингом і позитивними відгуками.

Також платформа пропонує відвідувачам можливість працювати з автомобільними розбірками. На Avtopro.ua представлені розбірки всіх великих міст України, доступна інформація про їх асортимент, час роботи та особливі пропозиції. Якщо водій зацікавлений в покупці б/у запчастин, то він може більш детально дізнатися про розбірку, поспілкуватися з її менеджером, замовити деталі онлайн або оглянути їх на місці, відправившись за вказаною адресою.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!