Президент: автори декларацій звітуватимуть, звідки вони взяли гроші

1959 0
Президент Петро Порошенко повідомив, що українські високопосадовці, автори електронних декларацій, повинні будуть звітуватись та пояснювати джерела своїх попередніх доходів.
фото: Facebook

фото: Facebook

На цьому Президент наголосив під час Міжнародного економічного форуму у Львові, який стартував сьогодні, 3-го листопада.

Читайте також: Ганна Гопко задекларувала 5 квартир у Львові

«Дехто з високопосадовців подумав, що вони заповнюють «нульові» декларації: тобто підведуть риску під тим, що мають, і не будуть звітувати. Однак їм доведеться пояснити, звідки вони взяли такі гроші», – сказав Петро Порошенко. За його словами, електронні декларації – один із найважливіших кроків на шляху до реформ. Проте, без підтримки громадськості усього цього не було б.

Нагадаємо, у Львові стартував ХVI Міжнародний економічний форум, який триватиме два дні та об’єднає низку експертів, посадовців, підприємців, реформаторів – загалом майже 1500 гостей. Окрім того, вітальне слово під час Форуму мав Президент України Петро Порошенко.

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!