На правах реклами

Як у Києві ремонтує автомобілі компанія «Oiler»

888 0
Клієнти можуть заздалегідь записатися на ремонт авто або звернутися за допомогою в екстреному порядку.
фото: Автосервіс Oiler

фото: Автосервіс Oiler

Рання діагностика автомобіля є гарантом захисту від наступних поломок. Проблему краще попереджувати, аніж потім витрачати час, гроші та енергію на те, аби її виправити. Окрім цього, транспорт, що перебуває в активній експлуатації, потребує частої перевірки та ремонту. Щонайменше, необхідно частіше змінювати витратні матеріали, а, гарантуючи постійну заміну масла у двигуні, можна виключити його передчасне зношування та збільшити ресурс. 

Звернувшись у сто «Oiler», кожен клієнт отримує повний набір діагностичної інформації. За фактом перевірки роблять ремонт із відновленням вузла чи деталі або ж повністю їх замінюють. Автосервіси розташовані у різних районах Києва. Клієнти можуть заздалегідь записатися на ремонт авто або звернутися за допомогою в екстреному порядку. Придбати необхідні деталі, витратні матеріали та аксесуари можна на місці, що пришвидшує роботу з автомобілем. На деякі категорії запчастин є гарантія. 

Основні види робіт:

У сервісі понад 10 років надають послуги діагностики та ремонту автомобілів. До переліку послуг входять:

  • ремонт двигуна;
  • відновлення підвіски;
  • регулювальні роботи;
  • відновлення кузова;
  • встановлення аксесуарів тощо.

 

Коли ремонтувати авто?

Є кілька ситуацій та обставин, коли необхідно терміново звернутися до фахівців:

  • помилки на панелі приладів. Вони сигналізують про конкретну проблему чи несправність загалом. Іноді для розшифровки та аналізу ситуації необхідно підключити діагностичне обладнання;
  • з'явилися зайві звуки. Найчастіше це пов'язано з роботою підвіски, коли неприємний стукіт не просто заважає їздити, а й впливає на безпеку;
  • зросла витрата мастила. Необхідно терміново провести діагностику двигуна та за необхідності відремонтувати його.

 

Записатись на обслуговування можна, попередньо повідомивши менеджера про локацію, до якої вам найзручніше буде дістатися. Про додаткові умови співпраці та взаємодії можна прочитати тут: oiler.ua. Там же і є форма для запису на обслуговування. Крім того, можна замовити послугу зворотного дзвінка. Менеджери заздалегідь повідомлять про умови співпраці, назвуть ціну діагностики та ремонту. Остаточна вартість формується тільки після діагностичних заходів, коли стає зрозуміло, які запчастини використовувати, які витратні матеріали замінювати і яким брендом користуватись.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!